Inschrijfformulier de "Friese Masters Junior"


Sluitingsdatum is 28 september 2024      Inschrijfgeld per deelnemer is 12.5 euro .
 

In het organiseren van judotoernooien willen wij streven naar volledige openheid en transparantie .

Je opgaven worden gebruikt om een judotoernooi mogelijk te maken . We gebruiken je opgave voor het publiceren van de verenigingsgegevens en die van de deelnemer . Dit betreft roep- en achternaam , geboortejaar, band, gewicht , vereniging/school en categorie .

Publicatie vindt plaats als wedstrijdindeling op internet en in drukvorm, alsmede als uitslagen op internet na het evenement . Doel van deze publicatie is om onjuistheden te verbeteren en om open te zijn naar de deelnemers over wie met wie in welke categorie zit, hoe laat en welke mat .

Het deelnemersbestand wordt hergebruikt voor een volgend judotoernooi . Het deelnemersbestand wordt gebruikt om resultaten te publiceren en voor statistische analyse voor het optimaliseren van de organisatie van judotoernooien .

Er worden foto's en of films gemaakt voor promotie van het toernooi . De kans is groot dat een van uw deelnemers herkenbaar in beeld komt !

Anderzijds vinden wij het belangrijk dat u weet dat 1) er geen Cookies worden gebruikt . 2) er geen track en trace software wordt gebruikt . 3) er geen gebruikers gegevens worden verzameld . 4) er geen data wordt verstekt aan buitenstaanders . 5) als een deelnemer 4 jaar niet meer heeft deelgenomen wordt deze verwijderd . 6) een vereniging zonder deelnemers wordt verwijderd .